KATUINTJE De site van een tuinliefhebber

Home Open Tuin Zaden Kadozakjes Tuinboeken Bed & Breakfast Bestellen Contact Links

Tuinboeken van Katuintje

Een aantal jaar geleden had Katuintje een eigen tuinontwerp- en adviesbureau. In die periode heeft Katuintje een boekenkast vol met tuinboeken verzameld om haar kennis over ontwerpen en tuinplanten te vergroten.

Inmiddels is Katuintje gestopt met het eigen bedrijf en die tuinboeken staan daar maar ongebruikt in de kast. Dat vindt Katuintje jammer, want er zijn vast mensen die zij er nog een plezier mee kan doen. Vandaar dat Katuintje een deel van haar tuinboeken tegen een kleine vergoeding te koop aanbiedt.

De aangeboden boeken zijn (tenzij anders aangegeven) allemaal nog in nieuwstaat. Katuintje is er altijd zuinig op geweest, dus u kunt de boeken ook gerust kopen om cadeau te doen aan een andere tuinliefhebber.

Als er boeken bij zijn die u wilt kopen, stuur Katuintje dan een e-mail met de titel(s). Katuintje laat u dan weten wat de totale kosten, inclusief verzending, zijn.

Het e-mail adres van Katuintje is: katuintje@hotmail.nl


€ 5,=

Rododendrons en azalea’s

Naslagwerk over rododendrons en azalea’s. Uitgebreide soortenlijsten en informatie over standplaats en vermeerdering.

Nieuwstaat

128 blz

300 blz

€ 10,=

De plant in de geneeskunde.

Voor iedereen die is geïnteresseerd in de geneeskrachtige werking van planten is dit een prachtig naslagwerk.

Kaft iets gebruiksporen

242 blz

300 blz

€ 5,=

Nieuwstaat

223  blz

300 blz

Stijlvolle tuinideeeën

In dit boek wordt uitgelegd hoe je zelf een tuin kan ontwerpen, ondersteund met tal van schitterende voorbeelden in diverse tuinstijlen.

€ 6,=

Nieuwstaat

160 blz

300 blz

Esdoorns

Gids voor liefhebbers en vakmensen waarin neer dan 125 soorten esdoorns aan bod komen. Tevens aandacht voor vermeederen, verzorgen en het gebruik in de tuin.

€ 6,=

Nieuwstaat

160 blz

300 blz

Bamboe

Uitgebreid naslagwerk over deze populaire planten. Dit boek helpt u de juiste bamboe voor de juiste plek te vinden. Ook beschrijving van kweken en toepassingen.


€ 10,=

Nieuwstaat

320 blz

300 blz

Het grote tuin & kamerplantenboek

Van de bekende tuinboekenshrijver Rob Herwig. Een zeer uitgebreid boek over tuin en kamerplanten, met beschrijvingen 100-en soorten. Een klassieker!